ΚΑΡΤΕΣ ΜΙΚΡΑ “ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ”

Στην ηλεκτρονική εποχή, η αλήθεια είναι, ότι έχουν χαθεί οι χειρόγραφες ευχές ή οι ουσιαστικές και μελετημένες ευχές.  Τότε που, πραγματικά, ειδικά στις γιορτές, ασχολούμασταν και παιδευόμασταν να βρούμε κάρτα να μας αρέσει αλλά και τι ευχή να γράψουμε μέσα; Τα περισσότερα, πλέον,  γίνονται ηλεκτρονικά ή μέσω μηνυμάτων στα κινητά τηλέφωνα.  Παίζει ρόλο ο λίγος χρόνος; παίζει ρόλο το κόστος; πολλά μπορεί να παίζουν ρόλο.  (What a shame or what a pity? Or both? )

Υπάρχουν, όμως και οι άνθρωποι  και οι επιχειρήσεις,  που πραγματικά κάνουν τη διαφορά και θέλουν να δείξουν σε αυτόν που θα στείλουν τις ευχές τους, ότι  ειλικρινά τον σκέφτονται, ασχολούνται σοβαρά μαζί του (κι όχι να κάνουμε στα γρήγορα μια ευχή να τελειώνουμε),  θέλουν να του δείξουν “ναι, είσαι σημαντικός  για μένα”. Και αυτές οι ευχές που θα προσφέρουν είναι πραγματικά μέσα από την καρδιά τους και τη σκέψη τους.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι all-times-classic. Ή πιο ελληνικά, είναι αρχοντάνθρωποι. Δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από ποιότητα.

Μου αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι και μ΄αρέσει πολύ να συνεργάζομαι μαζί τους.
Είτε είναι προσωπικές ευχές, είτε είναι επιχειρήσεις,  μου αρέσει να δημιουργούμε μαζί την δική τους,  μόνο δική τους κάρτα, ανάλογα τις προσωπικές τους  ή επιχειρησιακές τους ιδιαιτερότητες.

Ευχές και κάρτες μικρά “έργα τέχνης” που, εκτός από κάρτα, γίνονται άνετα κάδρα στον τοίχο σας.
Αν λάβετε μία τέτοια, εκτιμήστε και την κάρτα αλλά, κυρίως, τον άνθρωπο ή την επιχείρηση που σας την έστειλε. Είναι classy!!!

Some samples….