ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΡΑΦΗΣ “ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΥ”

Η σειρά εγχειριδίων “Φτιάχνω τα Γράμματά μου” έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπάρχει στην βελτίωση γραφής παιδιών και ενηλίκων.
Είναι τα πρώτα εξειδικευμένα εγχειρίδια γραφής που κυκλοφορούν και βασίζονται σε εικαστικές καλλιγραφικές γραμματοσειρές, προσαρμοσμένες, όμως, με εύκολο τρόπο, ώστε να χρησιμοποιηθούν στην καθημερινή γραφή όλων.

Τα εγχειρίδια περιλαμβάνουν την ύλη της τεχνικής βελτίωσης γραφής που έχω προσαρμόσει βάση της εκπαιδευτικής και καλλιτεχνικής πείρας μου και διδάσκω 10 χρόνια σε άτομα όλων των ηλικιών, από παιδιά δημοτικού έως ενήλικες, με θεαματικά αποτελέσματα.

Είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και χρησιμοποιώντας τα μπορείτε να δείτε αποτελέσματα με απλό και εύκολο τρόπο, λύνοντας έτσι και το βασικό πρόβλημα απόστασης που έχουν όλοι όσοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα βελτίωσης γραφής αυτοπροσώπως.

Είναι πολύ εύκολα στη χρήση τους, δεν απαιτούνται ειδικά εργαλεία ή υλικά καλλιγραφίας, έχει εύκολες εικόνες, οδηγίες και συμβουλές για το πώς θα πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αυτό είναι το πρώτο στη σειρά εγχειρίδιο “Φτιάχνω τα Γράμματά μου Νο1” που σας παρέχει οδηγίες για το πώς θα σχηματίσετε τα γράμματά σας, πώς θα κάνετε ασκήσεις επανάληψης και πώς θα γράψετε τις πρώτες σας λέξεις.
Ακολουθεί το εγχειρίδιο “Φτιάχνω τα Γράμματά μου Νο2” το οποίο συνεχίζει σε προτάσεις, κείμενα και πιο εξειδικευμένες ασκήσεις, ώστε να γράφετε πλέον τέλεια.

Η φιλοσοφία μου είναι “όλοι μπορούν να γράψουν όμορφα γράμματα” και αυτό είναι η αλήθεια. Με αυτα τα εγχειρίδια και με μικρή προσπάθεια θα τα καταφέρετε.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το εγχειρίδιο Νο1 κάνοντας κλικ εδώ  ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑΣ