Όλοι γνωρίζουμε την καταπληκτική εταιρία Swatch. Τα ρολόγια της μας συνοδεύουν πολλά χρόνια τώρα και είναι από τα πιο χαρούμενα και trendy concepts που κυκλοφορούν.

Η Swatch, λοιπόν, πάντα είναι ένα βήμα μπροστά στις εξελίξεις και στα events, βεβαίως.
Έτσι, διοργάνωσε μία παρουσίαση της νέας σειράς ρολογιών στον καταπληκτικό χώρο The Lofts στο Χαλάνδρι, για τους φίλους της.

Σ΄αυτό το event, η καταπληκτική ομάδα της Swatch Hellas, είχε δημιουργήσει ένα πανέμορφο ντεκόρ για να παρουσιάσει την κάθε συλλογή κατά θεματικές ενότητες, αλλά όχι μόνο αυτό. Είχε την ιδέα να συνδυάσει σε αυτό το event και την καλλιγραφία και να προσκαλέσει – “προκαλέσει” τους καλεσμένους της να πειραματιστούν και να γράψουν με πένα φτερό και μελάνι.
Ένα μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι, γεμάτο χαρτιά, πένες, μελάνια, κορνίζες, ύφος αναγεννησιακό, για να καθήσουν οι καλεσμένοι και να πειραματιστούν γράφοντας. Στο τέλος, ο κάθε καλεσμένος πήρε το όνομά του γραμμένο καλλιγραφικά  σε μία όμορφη κορνίζα.
Πιστεύω ότι οι καλεσμένοι πέρασαν υπέροχα αυτό το απόγευμα και χάρηκαν την  καλλιγραφία, όσο την χάρηκα κι εγώ.

Ευχαριστώ την Swatch που μου έδωσε τη δυνατότητα να συμμετέχω και να θαυμάσω την συλλογή ρολογιών, παρουσιάζοντας, παράλληλα, την καλλιγραφία μου.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από το event  σε λίγες μέρες και το βίντεο της εκδήλωσης