ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ “ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ” ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Όλοι ξέρουν τις δυσκολίες που έχουν τα σημερινά παιδιά με τα γράμματά τους.
Αντιμετωπίζω κι εγώ καθημερινά αυτό το πρόβλημα, όπως και πολλοί γονείς.
Και σίγουρα το αντιμετωπίζουν και πολλοί δάσκαλοι και καθηγητές.

Αυτό το πρόβλημα το γνωρίζουν και το αντιμετωπίζουν καθημερινά, επίσης,  και τα Φροντιστήρια “Πουκαμισάς”.
Θεωρώ ότι είναι ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς ομίλους κι αυτό φαίνεται από τις συνεχείς δραστηριότητες και ενημερώσεις που προσφέρουν στα παιδιά και στους γονείς τους.

Μία από αυτές τις δραστηριότητες, ήταν να διοργανωθεί μία ομιλία για τους γονείς, από τους υπεύθυνους στο υποκατάστημα Χαλανδρίου, σχετικά με το ζήτημα της (κακής) γραφής των παιδιών.  Και είχα την τιμή να μιλήσω στους γονείς για την προσωπική μου εμπειρία σχετικά με αυτό το θέμα.
Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να δουν  και να ακούσουν αληθινές περιπτώσεις κακής γραφής, παραδείγματα για τη σημαντικότητα ενός καλού κειμένου, τρόπους αντιμετώπισης κακού κειμένου, μικρές συμβουλές ασκήσεων για τα παιδιά τους, επακόλουθα κακής γραφής στη ζωή και το μέλλον των παιδιών τους, καθώς και να λύσουν απορίες που είχαν.

Είναι πολύ σημαντικό, οργανισμοί που εμπλέκονται καθημερινά με τα παιδιά να αναλαμβάνουν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.
Γι αυτό θα ήθελα όχι μόνο να ευχαριστήσω τα Φροντιστήρια “Πουκαμισάς” – Υποκατάστημα Χαλανδρίου, που μου έδωσαν την ευκαιρία να μιλήσω με τους γονείς, αλλά και να τους συγχαρώ που βλέπουν πραγματικά πολύ μπροστά.
Δεν θέλω να θεωρηθεί διαφήμιση, αλλά όταν βλέπεις οργανισμούς να προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες σε γονείς και παιδιά, τότε, αν μη τι άλλο, τη δουλειά τους την αγαπάνε πολύ και τους γονείς, που τους εμπιστεύονται τα παιδιά τους,  τους σέβονται.